Reacties van klanten

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klusbedrijf Nijs
Average rating:  
 9 reviews
 by Rene
Thanks!

Ruim 110 m2 laminaat laten leggen door Danny en het ziet er fantastisch uit! Ruimt netjes op wanneer hij klaar is en we zijn al met al zeer tevreden! Dank je wel Danny!

 by fer
bedankt DANNY

Danny heeft een schutting geplaatst en goed en vakkundig werk geleverd ,

ik ben erg tevreden met het werk dat hij geleverd heeft en ik kan hem aan iedereen aanbevelen,

 by M. Reuvekamp
Referentie div. klussen

Danny heeft prima werk afgeleverd en met name de communicatie met hem verliep bijzonder prettig. Hij komt zijn afspraken na, doet wat hij toezegt. Bij het aandraaien van de toiletpot is deze vermoedelijk gebarsten als gevolg van een oneffenheid in de ondergrond. Dikke pech, maar Danny heeft dit zeer professioneel opgepakt en ervoor gezorgd dat er een dag later op zijn kosten een nieuwe toiletpot hing. Kortom, als je een kundig klusbedrijf zoekt met heldere en open communicatie, dan is Klusbedrijf Nijs een aanrader.(Bron Werkspot: https://www.werkspot.nl/referentie/1475654/kitten-sanitair-vastzetten-toiletpot-installeren-badwand-en-advies-uitvoering-mechanische-ventilatie)

 by Dhr. Steinbusch
Zonneschermen verwijderen en rooster boren

"Zeer snel gereageerd Goed gecommuniceerd. Alles is snel en goed uitgevoerd. Aardige lui. Gaf goed gevoel"

Bron: http://www.werkspot.nl/vakman/profiel/referenties

 by Dennis Evertz
Div. Klussen

Klusomschrijving:Deur aanpassen:

Klemmen verholpen, nieuw sluitwerk met hoogste politie keurmerk geplaatst, deur afplakken, hier en daar plamuur en wit (9010) afgelakt.Plafond:

geheel ontvet, en voorzien van 2x witte laklaag (9010)Elektra:

3x inbouw wandcontactdozen functioneel gemaakt en afgewerkt, net als de schakelaars en de dimmer in woonkamer.Kozijn:

afgewerkt met kop-latten."Hoi Danny, goed en eerlijk gedaan, mochten we in de toekomst nog klusjes hebben, zullen we ons graag bij jou melden,

groet Denis en Denise"

(Kopie van email)

 by Nita Tiber
Laminaat en afwerking

Ik heb laminaat laten leggen in mijn woonkamer en slaapkamer door Danny, we zijn heel tevreden en de diensten zijn super! We wensen jullie veel succes met dit bedrijf en zullen in de toekomst zeker nog van jullie diensten gebruik maken. Een echte aanrader!!!!

(Kopie van https://www.facebook.com/pages/Klusbedrijf-Nijs-Nice-Done/223322141155873)

 by Richard de Vaan
Afmaken parketvloer en plaatsen plint

(Kopie van https://www.facebook.com/media/set/?set=a.255554867932600.1073741839.223322141155873&type=1)

Klusbedrijf Nijs, Nice Done Via werkspot gevonden. De informatie op zijn website in combinatie met een concurrerende prijs gaven de doorslag om Danny te laten komen kijken voor het maken van een goede offerte. Direct bij het eerste bezoek viel op dat hij meedacht met ons als klant. Dit in combinatie met zijn persoonlijkheid gaf veel vertrouwen waardoor we besloten hebben hem de klus te laten uitvoeren. In zijn communicatie vooraf en op de dag van de klus zelf heeft hij dit vertrouwen volledig waargemaakt! Ondanks de erg lange werkdag bleef hij vrolijk fluitend en secuur zijn werk doen. We zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat en zullen bij overige klussen (die ik zelf niet aandurf) zeker weer bij Danny terugkomen!

(Kopie van http://www.werkspot.nl/referentie/1227720/plinten-plaatsen)

Zeer vakkundig, meedenkend en daarmee zeer klantgericht. Daarnaast is het ook nog eens een plezierig persoon die weet van aanpakken. De klus is wat groter geworden dan puur plaatsen van plinten, waardoor zijn vakmanschap erg van pas kwam. We zijn zeer tevreden over de klus die hij geklaard heeft!

 by vienerius
thanks

Danny,Hartelijk bedankt voor de goede service.

Super vriendelijk personeel met een grote kennis van zaken!!

Bovendien wordt alles tot in de puntjes verzorgd.

Zeker een aanrader.

Mw. Vienerius

 by Roeles
Bedankt

Beste Danny,Nog bedankt voor het leggen van het laminaat bij mijn schoonmoeder. Ps. ze is er erg blij mee.

13 reacties op “Reacties van klanten”

 1. De schutting tussen de buren moest worden aangepast. Toen ik op internet ging zoeken wie dit voor me kon doen kwam ik bij klusbedrijf Nijs terecht. Het was een gok om in zee te gaan met een bedrijf waar je geen ervaring mee had.
  Nu de werkzaamheden zijn voltooid kan ik alleen maar zeggen dat ze het werk uitstekend hebben verricht. Een aanrader dus. Bij een volgende klus zal ik als eerst zeggen
  “niet lang helle klusbedrijf Nijs belle”
  bedankt!

 2. De badkamer moest gedaan i.v.m. een aanstaande bevalling. Bij klusbedrijf Nijs terecht gekomen en die konden gelukkig vrij snel starten met de werkzaamheden. Ze waren heel begripvol over de situatie en hebben de klus tijdig geklaard. Heel goed werk geleverd, het ziet er prima uit. Wij bevelen dit klusbedrijf zeker aan. Nogmaals hartelijk bedankt!

 3. Huis moest worden opgeknapt voor verkoop. Samen met Dhr. Nijs en makelaar besloten wat moest gebeuren obv werk/kosten en vermoedelijke opbrengsten. Oa 2 laminaatvloeren gelegd, enkele muren gestuct en ge(spuit)verft, badkamerdorpel, kitranden vernieuwd en enige Electra werkzaamheden, daarnaast via hem een dakdekker voor 2 benodigde reparaties op platte dag.
  Tevens konden werkzaamheden ook op korte termijn starten.
  Samenwerking is goed, kwaliteit werk is goed. Prijs/kwaliteit verhouding goed. En belangrijk naar mijn idee bij klusbedrijven die je van te voren niet kent….: eerlijk en betrouwbaar.

 4. Al weer geruime tijd doet Klusbedrijf Nijs met name Danny allerlei onderhoud werk aan ons verhuurd onroerend bedrijfs goed in Kerkrade, zowel aan en in de gebouwen als mede op het parkeer terrein. Hij is altijd bereikbaar en snel beschikbaar als daar aanleiding voor is. Ik heb hem leren kennen als een vakkundige allround werker, betrouwbaar en meedenkend. Wij waarderen het bijzonder om op afstand een partner te hebben die onze belangen ter plaatse kan behartigen !!

 5. Via internet bij Klusbedrijf Nijs terechtgekomen voor de renovatie van de slaapkamer en elektra werkzaamheden. Goede snelle service en zeer tevreden met het eindresultaat. Danny is zorgvuldig en wilt alles tot in de puntjes netjes afwerken wat dan ook gebeurt.

  Zeker een aanrader.

 6. Klusbedrijf Nijs heeft bij ons drie nieuwe dakramen geïnstalleerd. Het werk was snel in te plannen en is goed afgeleverd.

 7. Now my attic has been perfectly isolated, cleaned and renovated. And the attic stairs also have been properly installed. I am really satisfied with the work which is delivered by Danny and his team. The communication is really efficient during the quotation phase. I was impressed by their fast response in this actually quite busy season. And after they started the project, I noticed their motivation and sense of responsibility are indeed really strong. And these great attitudes also at the end brought a really nice (as their company is pronounced) achievement. Furthermore, their pursuit of perfection also can be visualized in their after-sales service.

 8. Voor de renovatie van onze zolder zijn we, via internet, bij klusbedrijf Nijs terecht gekomen. Het was een rotklus omdat er ook nog een schouw verwijderd moest worden. Het resultaat is echt mooi geworden. We zijn zeer tevreden. Ook over de manier van werken. Nogmaals bedankt.

 9. We wilden de veranda renoveren, was een hele klus.
  Veel sloopwerk, nieuw dak, kunststof ramen, dubbelbeglazing, metselwerk, stucen, tegels leggen, isoleren,electriciteit, verven etc.

  Via internet kwamen we bij Klusbedrijf Nijs terecht, Kregen al snel bericht terug en konden ook op korte termijn met de grote klus beginnen.

  Het fijne van Klusbedrijf Nijs is dat ze van alle markten thuis zijn, dus we hoefden niet naar aparte bedrijven te zoeken voor elektra of stucwerk, alles werd door dit bedrijf uitgevoerd.

  Danny Nijs en de andere medewerkers zijn zeer vakkundig, betrouwbaar, meedenkend en gaven goed advies, harde werkers.

  We zijn erg blij met het eindresultaat, de veranda is zo mooi geworden, en naar volle tevredenheid afgeleverd

  Wij bevelen Klusbedrijf Nijs dan ook van harte aan.
  Danny en medewerkers heel erg bedankt voor het prachtige eindresultaat en de goede samenwerking.

  Veel succes en dat jullie nog veel opdrachten mogen uitvoeren.

  Marcel en Marjo
  Heerlen

 10. Danny en zijn team hebben bij ons twee oude schoorstenen van het dak verwijderd en een lichtstraat in de aanbouw geplaatst, incl. nieuw platdak, samen met een dakdekker waar Klusbedrijf Nijs vaker mee samenwerkt. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Danny en zijn team zijn hard werkende, vrolijke en beleefde vaklui. Ze laten alles netjes achter. Goede service, snelle en efficiënte communicatie en kwalitatief goed werk. We radenKlusbedrijf zeker aan en wij zullen wanneer er andere werkzaamheden gedaan moeten worden in onze woning weer Klusbedrijf Nijs bellen.

 11. We hadden een huis gekocht waar veel aan moest worden opgeknapt, van de aanleg van een nieuwe keuken en stucen, tot het aanleggen van nieuwe stroom- en internetpunten, het slopen van een oude open haard en het plaatsen van de oude keukenkastjes in de bijkeuken (en alles wat daar tussenin zit). Een flinke klus dus! Maar Danny en zijn team hebben ons zeer goed geholpen. Al het werk werd netjes, professioneel en strak afgeleverd! Wij zijn erg blij met de service en we weten Danny weer te vinden voor een eventuele volgende klus!!!

 12. Top werk geleverd! In een snel tijdsbestek, er was transparante communicatie en het werk is geleverd zoals afgesproken. De schoorsteen moest opnieuw gevoegd en geïmpregneerd worden, dat is inclusief schoonspuiten van de schoorsteen uitstekend gedaan. Bedankt!

 13. Super tevreden. En alles werd netjes gedaan. Ook goede communicatie. Echt een aanrader. Bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *