Reacties van klanten |

Reacties van klanten

12 Comments

 • Peter Vaessen schreef:

  De schutting tussen de buren moest worden aangepast. Toen ik op internet ging zoeken wie dit voor me kon doen kwam ik bij klusbedrijf Nijs terecht. Het was een gok om in zee te gaan met een bedrijf waar je geen ervaring mee had.
  Nu de werkzaamheden zijn voltooid kan ik alleen maar zeggen dat ze het werk uitstekend hebben verricht. Een aanrader dus. Bij een volgende klus zal ik als eerst zeggen
  “niet lang helle klusbedrijf Nijs belle”
  bedankt!

 • Martine en haar ouders schreef:

  De badkamer moest gedaan i.v.m. een aanstaande bevalling. Bij klusbedrijf Nijs terecht gekomen en die konden gelukkig vrij snel starten met de werkzaamheden. Ze waren heel begripvol over de situatie en hebben de klus tijdig geklaard. Heel goed werk geleverd, het ziet er prima uit. Wij bevelen dit klusbedrijf zeker aan. Nogmaals hartelijk bedankt!

 • Arjan schreef:

  Huis moest worden opgeknapt voor verkoop. Samen met Dhr. Nijs en makelaar besloten wat moest gebeuren obv werk/kosten en vermoedelijke opbrengsten. Oa 2 laminaatvloeren gelegd, enkele muren gestuct en ge(spuit)verft, badkamerdorpel, kitranden vernieuwd en enige Electra werkzaamheden, daarnaast via hem een dakdekker voor 2 benodigde reparaties op platte dag.
  Tevens konden werkzaamheden ook op korte termijn starten.
  Samenwerking is goed, kwaliteit werk is goed. Prijs/kwaliteit verhouding goed. En belangrijk naar mijn idee bij klusbedrijven die je van te voren niet kent….: eerlijk en betrouwbaar.

 • Henk Dolman schreef:

  Al weer geruime tijd doet Klusbedrijf Nijs met name Danny allerlei onderhoud werk aan ons verhuurd onroerend bedrijfs goed in Kerkrade, zowel aan en in de gebouwen als mede op het parkeer terrein. Hij is altijd bereikbaar en snel beschikbaar als daar aanleiding voor is. Ik heb hem leren kennen als een vakkundige allround werker, betrouwbaar en meedenkend. Wij waarderen het bijzonder om op afstand een partner te hebben die onze belangen ter plaatse kan behartigen !!

 • Jo en Elise schreef:

  Via internet bij Klusbedrijf Nijs terechtgekomen voor de renovatie van de slaapkamer en elektra werkzaamheden. Goede snelle service en zeer tevreden met het eindresultaat. Danny is zorgvuldig en wilt alles tot in de puntjes netjes afwerken wat dan ook gebeurt.

  Zeker een aanrader.

 • Philip Willems schreef:

  Klusbedrijf Nijs heeft bij ons drie nieuwe dakramen geïnstalleerd. Het werk was snel in te plannen en is goed afgeleverd.

 • Xiaobo Qu schreef:

  Now my attic has been perfectly isolated, cleaned and renovated. And the attic stairs also have been properly installed. I am really satisfied with the work which is delivered by Danny and his team. The communication is really efficient during the quotation phase. I was impressed by their fast response in this actually quite busy season. And after they started the project, I noticed their motivation and sense of responsibility are indeed really strong. And these great attitudes also at the end brought a really nice (as their company is pronounced) achievement. Furthermore, their pursuit of perfection also can be visualized in their after-sales service.

 • Ramona Zijlstra schreef:

  Voor de renovatie van onze zolder zijn we, via internet, bij klusbedrijf Nijs terecht gekomen. Het was een rotklus omdat er ook nog een schouw verwijderd moest worden. Het resultaat is echt mooi geworden. We zijn zeer tevreden. Ook over de manier van werken. Nogmaals bedankt.

 • Marcel en Marjo Ledoux schreef:

  We wilden de veranda renoveren, was een hele klus.
  Veel sloopwerk, nieuw dak, kunststof ramen, dubbelbeglazing, metselwerk, stucen, tegels leggen, isoleren,electriciteit, verven etc.

  Via internet kwamen we bij Klusbedrijf Nijs terecht, Kregen al snel bericht terug en konden ook op korte termijn met de grote klus beginnen.

  Het fijne van Klusbedrijf Nijs is dat ze van alle markten thuis zijn, dus we hoefden niet naar aparte bedrijven te zoeken voor elektra of stucwerk, alles werd door dit bedrijf uitgevoerd.

  Danny Nijs en de andere medewerkers zijn zeer vakkundig, betrouwbaar, meedenkend en gaven goed advies, harde werkers.

  We zijn erg blij met het eindresultaat, de veranda is zo mooi geworden, en naar volle tevredenheid afgeleverd

  Wij bevelen Klusbedrijf Nijs dan ook van harte aan.
  Danny en medewerkers heel erg bedankt voor het prachtige eindresultaat en de goede samenwerking.

  Veel succes en dat jullie nog veel opdrachten mogen uitvoeren.

  Marcel en Marjo
  Heerlen

 • Laura schreef:

  Danny en zijn team hebben bij ons twee oude schoorstenen van het dak verwijderd en een lichtstraat in de aanbouw geplaatst, incl. nieuw platdak, samen met een dakdekker waar Klusbedrijf Nijs vaker mee samenwerkt. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Danny en zijn team zijn hard werkende, vrolijke en beleefde vaklui. Ze laten alles netjes achter. Goede service, snelle en efficiënte communicatie en kwalitatief goed werk. We radenKlusbedrijf zeker aan en wij zullen wanneer er andere werkzaamheden gedaan moeten worden in onze woning weer Klusbedrijf Nijs bellen.

 • Rik, Lieke, Lars en Luuk schreef:

  We hadden een huis gekocht waar veel aan moest worden opgeknapt, van de aanleg van een nieuwe keuken en stucen, tot het aanleggen van nieuwe stroom- en internetpunten, het slopen van een oude open haard en het plaatsen van de oude keukenkastjes in de bijkeuken (en alles wat daar tussenin zit). Een flinke klus dus! Maar Danny en zijn team hebben ons zeer goed geholpen. Al het werk werd netjes, professioneel en strak afgeleverd! Wij zijn erg blij met de service en we weten Danny weer te vinden voor een eventuele volgende klus!!!

 • Thom schreef:

  Top werk geleverd! In een snel tijdsbestek, er was transparante communicatie en het werk is geleverd zoals afgesproken. De schoorsteen moest opnieuw gevoegd en geïmpregneerd worden, dat is inclusief schoonspuiten van de schoorsteen uitstekend gedaan. Bedankt!

Geef een reactie